Öntözőrendszer építés

A telepítés folyamata a következő:  Az öntözőrendszer építését megelőzi a terület felmérése, és a tervezés, melynek során meghatározzuk az öntözőrendszer szórófejeinek helyét, azok elosztását, a csőhálózat elhelyezkedését, a csövek méretét.
A tervek alapján kitűzzük a csőhálózatot, a szórófejek elhelyezkedését.
Kb. 30 cm mély 20 cm széles árkot ásunk.
Befektetjük a csöveket, az elektromos vezetékeket az árokba, felhelyezzük az öntözőrendszer szórófejeit, összeszereljük a szelepszerelvényt, majd az árok visszatemetése előtt, az esetleges telepítési hibák kiküszöbölésére, próbaöntözést végzünk.
A visszatemetés után befúvókázzuk és beállítjuk a szórófejeket. Felszereljük az automatát és az esőérzékelőt. Elvégezzük az öntözőrendszer beprogramozását.
Egy átlagos méretű kert teljes kivitelezése általában 2-4 napot vesz igénybe, nagyobb területek esetén a kivitelezés akár 1-2 hétig is tarthat.

Beállt füves területen szintén elvégezhető az öntözőrendszer építése, oly módon, hogy gyeptéglát szedünk, majd az öntözőrendszer telepítése után felszedett gyepkockákat saját helyükre visszahelyezzük. Ily módon 1-2 hét elteltével semmilyen nyoma nem lesz az öntözőrendszer telepítésnek.

Saját kezűleg is megpróbálkozhatunk az öntözőrendszerünk megépítésével! Azonban azt tanácsoljuk, mielőtt saját maga hozzáfogna saját rendszere megépítéséhez, konzultáljon egy öntöző szakemberrel, terveztesse meg rendszerét!
Az ARS NATURA profi tervezői kivitelezői, segítséget nyújtanak önnek az öntöző rendszer megtervezésében, beállításában, vagy bármely kivitelezéssel kapcsolatos kérdésben!
A nálunk vásárolt öntöző rendszerek tervezését, kitűzését, kiszállítását ingyenesen elvégezzük!

Bármilyen kérdése van, bátran keressen minket!

 

BÍZZA ÖNTÖZŐRENDSZERÉNEK MEGTERVEZÉSÉT, MEGÉPÍTÉSÉT SZAKEMBERRE

 

Dokumentumtár

A dokumentumtár eléréséhez kérjük adja meg a hírlevélregisztrációnál használt e-mail címét az azonosításhoz.

Kiemelt akciós termékek

GYEPSZŐNYEG AKCIÓ

Bruttó 2 000 Ft/m2 -től
Az ár függ a megrendelt mennyiségtől!

Részletek 

gyepszőnyeg, készgyep, gyeptégla,