Kert

Kertépítés  tovább »

  Kerttervezés Tereprendezés - talajmunák Kert kitűzése Kert vázának kialakítása Sziklakert, kerti tó ...

Kerttervezés  tovább »

A díszkert mesterségesen épített kert, melyet a kellemes időeltöltés érdekében alkotunk meg. A kert több, mint környezetünk néhány négyzetméternyi része. Rohanó világunkban a kert a nyugalom a pihenés, a természettel való kapcsolat színhelye. A kerttervezés a kertépítés alappillére - igényes kertépítés - legyen az bármily kicsi vagy egyszerű is az a kert - kerttervezés nélkül nem lehetséges! Az alábbi oldalakon végigvesszük, melyek azok a szempontok, melyeket a kert tervezése során figyelembe kell vennünk. Ötleteket, tanácsokat adunk a kertépítéssel, a kerttervezéssel kapcsolatban

Füvesítés  tovább »

Szép gyep nélkül nincs igényes kert! A füvesítés a kertépítés egyik egyszerű, de mégis sok tapasztalatot és odafigyelést igénylő munkafázisa. Tanácsokat adunk Önnek tisztelt érdeklődő kerttulejdonos - Melyek a füvesítés legjobb módszerei, hogyan lehet hatékonyan füvesíteni, minőségi gyepet előállítani.

Gyepszőnyeg  tovább »

A gyepszőnyeg az egyik legtökéletesebb gyep! A mai kertépítési technológiákban egyre gyakrabban alkalmazzuk a gyepszőnyeg terítést. Hiszen a gyepszőnyeg egy professziánális minőségű, azonnli látványt nyujtó, szinte azonnal terhelhető gyep, nemcsoda hát, hogy a kertépítések egyre nagyobb hányadában alkalmazzuk.

Kerti tó  tovább »

A kerti tó kertünk egyik legimpozánsabb látványa tud lenni! A kerti tó természetessége, zajló, lüktető életritmusa sok kertbarát szivét megdobogtatja. Jólműködő kerti tavat építeni viszont nem is olyan egyszerű. A tóépítés a kertépítésen belül szinte önálló ágazattá nőtte ki magát. Hiszen kevés olyan területe van a kertépítésnek, mely annyira összetett és sokirányú tapasztalatot, szaktudást igényel, mint a tóépítés. Építsünk kerti tavat! Bátran fogjon hozzá Ön is! Mi megadjuk Önnek a kellő információt és támogatást a tóépítéssel kapcsolatban.

Sziklakert  tovább »

A kő az egyik legrégebbi, az egyik legtermészetesebb építőanyagunk, mely évezredek során csiszolódott mai formájára. A kertépítés is előszeretettel használja fel a természetes követ a kert kialakításásra. Éptsünk sziklakertet, meglátjuk majd, hogy sok örömünk lelik benne! A következő oldalakon segítséget nyujtunk a sziklakertépítéssel kapcsolatban. Hogyan milyen anyagok felhasználásával lehet igényes, de könnyen fenntertható sziklakertet építeni. Végigvesszük, hogyan kepcsolódik a sziklakert a többi kertépítési feledat sorába.

Dokumentumtár

A dokumentumtár eléréséhez kérjük adja meg a hírlevélregisztrációnál használt e-mail címét az azonosításhoz.

Kiemelt akciós termékek

GYEPSZŐNYEG AKCIÓ

Bruttó 2 000 Ft/m2 -től
Az ár függ a megrendelt mennyiségtől!

Részletek 

gyepszőnyeg, készgyep, gyeptégla,